Setmělo se již a pouliční lampy
Tlumený šepot kroků
všechen spolyká dlažba
a na dřevotříškové zdi
lehce se svažující
doprovází mne
mých šest přítelkyň
objevují se a mizí
objevují se a mizí
jak míjím lampy
jak tiše klapu
pomalu se zakrojuji do tmy.
Přečteno 320x
Tipy 6
Poslední tipující: Squat_the_world, 6thSun, drsnosrstej kokršpaněl, Mango-Holka
Komentáře (2)
Komentujících (2)