Myslíš, že na všechno stačíš,....
Anotace: ... nikdo na světě není na nic sám...
Vím, že těžké je žít,
když bolí tě srdíčko,
ale pořád máš pro koho tu být,
pořád pro tebe svítí tu sluníčko.
Myslet a vědět, to velký rozdíl je,
ty myslíš, že na všechno stačíš,...
pravý opak ale pravdou je,
i přes to doufáš, že sama si vystačíš.
To, že někoho tu máš,
někoho, kdo vyslechne tvé srdíčko,
to přes svou hrdost nevnímáš
a když, tak jen maličko...
Přečteno 380x
Tipy 5
Poslední tipující: Vanesska, strašidýlko-střapatý, jesterka
Komentáře (0)