Anotace: Kdo by své přátele nehledal...? ---- Doufám, že je nehledáte tak jako já...
Mno,pokud je vše fajn,je to moc dobře:-)život v míru a dlaň přítele,srdcem přeju!
24.01.2010 23:14:00 | susana načeva
Děkuji. :) Ale už nějakou dobu je to v pohodě ta básnička už je trochu staršího vydání. ;)
24.09.2009 22:38:00 | Yenny
zažila jsem to podobně..ale veř, že bude lépe..najdeš nové fajn lidi, uvidíš..:o) a hlavně, buď oporou sama Sobě..měj se ráda, a pak takové lidi v životě potkáš..:o) vážně..;o)
24.09.2009 21:38:00 | Agniezka
Je to psáno srdcem, to je znát...samota je zlá, já ji znám. Přeji Ti, abys našla přítele, který tě od ní bude držet co nejdále.
30.01.2009 10:49:00 | Lilly Lightová
Nebuď smutná, zkus se trochu porozhlédnout, třeba neviíš lidi, kteří o Tebe opravdu stojí...
01.11.2008 20:17:00 | Xantista