Ztracená a nalezená
Anotace: ...stále se ztrácím a stále nalézám...
Ztracená
v labyrintu snů
a nechtěných probuzení
tichých slov
a němých pohledů
v nočních modlitbách
co spánek svolávají
v každém okamžiku
kdy chápat nedovedu.
Nalezená
v pohledu očí Tvých
jemnosti dlaní dotyku
nevyřčených slůvek touhy
lásce, co není ze zvyku.
Přečteno 367x
Tipy 40
Poslední tipující: cevert, WhiteSkull, vodnař, poustevník Jirka, 6thSun, drsnosrstej kokršpaněl, jita.1965, Kozoroh 1, zzlatý, piťura, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)