Probuzení seškrábnutý ze zdi
Jsou rána, který vplítaj do vlasů
šedivá pírka z křídel pegasů
v zrcadlech ošoupaný stíny včerejšků
tlačí na víčka
silou v newtonech
a jeden
dva
tři
čtyři
pět polknutí na sucho
plus
čtyři šmouhy na kalhotách
--------------------------
jsou rána, který studí
Přečteno 313x
Tipy 6
Poslední tipující: Fighting Dreamer, Erion Fate
Komentáře (3)
Komentujících (3)