Jsem mrtvé oko tvého svědomí
Proti zdi házíš s rozumem,
srdce umírá, topí se v žalu,
mozek se bouří, říká že povstanem,
můžeš být vším, .. jako já, když ve zvratkách plavu.
Jsem zdechlou plicí v hrudním koši,
jsem nepřítel, jenž tiší bol..
(alkohol)
Přečteno 359x
Tipy 3
Poslední tipující: NikitaNikaT., drahý
Komentáře (1)
Komentujících (1)