Na pokraji
Rakev se spuští
a svíce hoří.
Slzy k zemi padají,
hranice studu se boří.
Květiny mlčí,
tváře jsou kamenné
a tvoje tělo
leží tu-studené.
Ačkoliv jsi před mým zrakem,
cítím,že jsi daleko,
že se ztrácíš,
že tu chvíli nelehkou
zvládám stěží.
Těžce dýchám
i když vzduch je svěží...
Ještě vnímám-
pak nic...a pak-ležím.
Přečteno 289x
Tipy 7
Poslední tipující: kikis, Alasea, Squat_the_world, Spadlá z nebe, drahý
Komentáře (2)
Komentujících (2)