Tvoje básně se mi hodně líbí. Nesklouzáváš ke kýčovitosti, i když používáš vymoženosti dnešní doby. To není lehký, smekám.
03.10.2008 08:02:00 | kryndy
To je krásný!!! nevim jak bych to ještě okomentovala:)..úžasný, skvěle napsaný
30.09.2008 22:18:00 | just me
Hrdinkou zůstaň, ale každý má občas slabou chvilku. Některé obraty jsou skvělé, básenka na mne trochu smutná, ale za to hodně pocitová, myšlenková. Dávám ST! za obsah.
30.09.2008 21:23:00 | NikitaNikaT.