Kdybychom nedělali chyby, tak v té naší bezchybné dokonalosti bychom byli na úrovni Bohů, ale k nim máme strašně daleko.
30.09.2008 23:24:00 | Psavec
I'm afraid of my thoughts
Please, don't leave me with 'em alone
I'm afraid of my mind
That brings my feelings down
What is it for
May for sorrow
Or for something more
Please don't let me dream
Inspirace je potvora. Téhle rozumím.
30.09.2008 22:02:00 | J.U. Ray