Přítel času minulého
Kde jsou ty časy,
kdy vídali jsme se každý den?
Teď z prožitků je jen sen,
Osud nám to nepřál. Asi.
Klesá promluv periodika,
nádherné vzpomínky....
však i nebeský stroj jednou dotiká,
za všechno můžou podmínky?
Účel nesvětí lidi,
ti vybírají prostředky,
ne snad že se stydí,
uvidí, spravedlnost nepotřebuje svědky.
Přečteno 336x
Tipy 2
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (0)