Rok
Anotace: ...tu du du du dum
Kde hranici slov ,,No a co " hledat,
když jáska zcela náleží
a nelze ji za jiné shledat
než za součást harému starostí?
Když bolesti tělesné nepřebyjí ty duše,
žal utopíš jen v samotě,
v myšlenkách tuše,
jak moc chci tě.
Den co den něco mění se,
my na to měli rok.
Proč život nemá směrnice,
nejlépe na každý náš krok?
Komentáře (0)