Znám vím.
Zavři a už nikdy se tam nedívej.
Krásně umíš psát
16.10.2008 21:44:00 | Vivi.~2
Napsala bych jen
"
A bohům lidský smích v uších krutě zní!!!."
to je páni.. výkřik ...
jenže ta básnička má jinej význam, vid? :)) a ten splnuje znamenitě...
09.10.2008 20:05:00 | Zamilovaná do nezamilované doby
Pandrora je zajímavou postavou, kterými se řecké pověsti jen hemží.. Kdysi jsem jsem si její jméno, nebo spíše to, co symbolizuje, taky vypujčila do jedné takové (spíše) říkanky: Mé jméno nezní Pandora - mám jen drobný chyby - každá ženská je potvora - a vám se to ještě líbí..
:)
07.10.2008 21:12:00 | prostě Zuzana
I zlo je darem bohů, vzácným darem, který je třeba uložit do bezpečné skříňky a raději jej nikumu neukazovat!
***
Jiří senior
07.10.2008 20:56:00 | j.c.
...nastal čas, kdy lidé všeho znalí...
...snad nerozhněváme bohy...
...asi bychom se měli zamyslet i nad bájí...
04.10.2008 19:27:00 | Lota