Anotace: Krátká báseň složená mé nejlepší dopisní přítelkyni, doufám že se jí bude líbit... ;)
Na přátelé z jednoho kalichu vína pasuji slzu,prolévám něhu,posvědcuji lásku...až k břehům svobody otevřených křídel :-)
28.01.2010 02:25:00 | susana načeva
priatelstvo je krasne :),jediny cit skutocne pre kazdeho bez akychkolvek rozdielo,treba sa len snazit udrzat ho,nahderna basnicka,vypoveda o tvojej radosti z do doverneho spojenia dvoch kamaratok,priatelo si treba vazit :)
26.03.2009 18:59:00 | Terulienka
ST za to, že jde opravdu od srdíčka a přátelství je opravdu opravdu důležité...
05.10.2008 17:08:00 | Erion Fate