Oslava tancem
Anotace: přírodní rozjímání...
Oběhnu stromy
tam a zpátky
obletět ze shora
na to jsem krátký
pohladím kůru
větve a listí
členité kořeny
mysl se čistí
ve stínu mohutných
korun velikánů
s rukama pod hlavou
srdce mi hoří
vzplanu
Přečteno 270x
Tipy 4
Poslední tipující: 6thSun, 0-0, saddova, Churry
Komentáře (2)
Komentujících (2)