Andílek
Anotace: Snad je zařazení správné... Andílek je stvoření něhy a lásky, tak proč ji vyhnali?
Viděl jsem něžného anděla
Před branami ráje
Vyhnali ho zvesela
Ať táhne do háje
Nikdy nemá se vrátit
Mezi lidmi musí se trápit
Už nikdy se nevrátí
Žal pomalu ho pohltí
Tak dotkni se mé ruky, anděli
Tamti tě nechtěli
Pojď tedy mezi nás
Tady dole je náš pekelný ráj
Jsme vyhnanci, co nikam nepatří
Tady dole tvá krása zazáří
Tvá duše dostane zas křídla
Pojď mezi tuláky, cos‘ tu zhlídla
My tuláci ráje a pekla
Andílku, cos‘ jim asi řekla
Že vyhnali tě tvoji lidé
Z toho překrásného ráje
Přečteno 458x
Tipy 14
Poslední tipující: Agniezka, Ecome, Rikitan, vandule, Kristine Clary-Aldringen, Psavec, Azazen, Dračičák, rry-cussete
Komentáře (6)
Komentujících (6)