Myšlenky
Anotace: Pokračuji ve svém demonstrativním klávesovém vzlykání.
Myšlenky...
tlačí se ve mně.
Skrz rty, ušima, očima.
Dovnitř a ven a nahoru dolů.
Bláhový ten, kdo nad nimi rozjímá.
Sekt z pohrdání, krmě z neúcty
Jsem přílíš tmavě bílá vrána...
zmítám se ve vlnách opravdovosti
Uprostřed všech- tak proč tolik sama?
Přečteno 343x
Tipy 1
Poslední tipující: shakespeares
Komentáře (1)
Komentujících (1)