...A svět mlčel...
Anotace: nevím co říct...snad jen-proč svět pořád mlčí?!
Křičíš,pláčeš,svíráš se-
a svět mlčí...
Jsi šťastný,živý a neptáš se
proč svět mlčí?!...
Šílíš,blázníš,umíráš-
a svět mlčí...
bránu bolesti otvíráš-
a svět mlčí...
Klepajíc se krčíš v koutě-
a svět mlčí...
Ostatní jen poplivou tě-
a svět mlčí...
Však náhle nastal zvrat,
už přestal jsi se bát...
Pak přišel kdosi a řekl:
,,Víš,já tě mám rád"-
a svět?!...
Ten se začal smát!
Přečteno 365x
Tipy 3
Poslední tipující: Alasea, Squat_the_world
Komentáře (1)
Komentujících (1)