tahle basen je muj salek kavy, taky rano jaksi jeste ve snach mijim nadrazi:-p
08.10.2008 19:39:00 | teranosaur
u mě teda spíš výkřiky typu: "Vstávejte! Výměna čišníků!", "ty debile, nelež na kolejích, přejede tě vlak a já to pak budu muset čistit!", či nejčastěji "Policie! Občasnký průkaz prosím!" :-DD jinak báseňka moc pěkná, úplně se v té nádražce vidim.
07.10.2008 10:37:00 | Squat_the_world