Anotace: Dnes jsem prožil něco nepopsatelného...tohle je pokus popsat to:)
Sbírka: Více než malé množství dekadence
"A čas byl náhle tak
nesmyslný,
jako vánoční nákupy..."
nezbývá, než tě dál rozmazlovat chválou, co nadělám...
22.11.2008 13:53:00 | drsnosrstej kokršpaněl
Lota: ale to vůbec ne, jsem schopen vnímat jen velmi malou část reality...ale snažím se:)
08.10.2008 09:54:00 | Squat_the_world
...toto je vnímání mezi dvěma údery srdce...ale všimla jsem si podle Tvých básní, že vnímáš svět, a to je mnohem víc...
07.10.2008 23:26:00 | Lota