Přístav
Anotace: Pokus o jakési smíření.
Zamrzá mi krev
a krátí se mi dech.
V šedivém příslibu lepších zítřků
zkouším vyžebrat pár
lepších tónů..
Přicházíte?
Ale přece jen,
v tomhle přístavu je
více štíhlých a krásných
lodí, než nafoukaných
a tlustých parníků.
Dokud máme chlast
a drogy, můžem tahat
z doutníku.
Života- pokud k tomu
máme ještě mističku
s olivama.
Slovy filozofa:
jakákoliv realita
je stejně reálná
jako hovno.
A ohně planou.
Tak vysoko a daleko,
že provokují nebeské
hasiče.
A stádo obézních
chlapců se zlatými kladivy
tančí epileptický balet
na zamrzlé hladině vlastní duše.
Nepraskne?
Přečteno 290x
Tipy 13
Poslední tipující: fuu, drsnosrstej kokršpaněl, s.e.n, Ještě dítě, před zkroucením, 6thSun, Lota
Komentáře (3)
Komentujících (3)