To by měl číst Zahir, aby věděl, že v těch svých pocitech není sám...
Dobré dílko :-)
08.10.2008 11:59:00 | Levandule
pěkně o ne pěkném... že by vyprchal počátecký doping? bylas veselejší...
08.10.2008 07:42:00 | hanele m.
začátek vypadal slibně
ke konci to nějak umřelo ;)
potenciál to má vysoký, skusil bych to být tebou napsat ještě jednou trochu pozitivněji. ale to jen tak plácám. Děkuji a dobrou noc :)
08.10.2008 01:09:00 | blue