Anotace: Já do toho dám všechno, co se do toho vejde. A uvidíme co z toho vzejde:-D
Zase dobrý nápad, ale kvalita obsahu značně převyšuje kvalitu ostatních „technických aspektů“ vázaného verše.
09.10.2008 21:16:00 | Špáďa
krom rytmu, ktery ti nesedi a koncove, dle meho kycovite, vety je to fajne dilo..
09.10.2008 17:07:00 | saddova
Zajímavý, měli jsme stejné myšlenkové pochody do minulosti, do historie - i když každý jinak. Dobrý!
08.10.2008 21:58:00 | Churry