Zastavte ráno
Plamínek svíčky tancuje
stíny se divně kroutí
a vítr okny lomcuje
stínítko z vrbového proutí
je tady příjemně, je tady mile
tancuji společně se stíny
nádherně prožitá chvíle
zahání mé splíny
do toho hudba bubnuje
rytmus se tělem šíří
a ikdyž zima venku je
do srdce teplo mi míří
zastavte ráno, zastavte čas
ať okamžik stane se dlouhým
zastavte první sluneční jas
a noc ať není snem pouhým
Přečteno 277x
Tipy 1
Poslední tipující: 6thSun
Komentáře (0)