Je relativní, jestli ten někdo bude lepší...
"Krása je v očích toho, kdo se dívá."
13.10.2008 17:28:00 | Simísek
Někdy je potřeba být smutný, neuzavírat se tomu....oslovilo mě, jak jsi to napsal.
12.10.2008 17:51:00 | sioned
Hlavně pozor na to, že někdo by mohl najít poklad v tobě a proto jej úzkostlivě neskrývej. Život je krátkej a každej malej poklad může někomu přinést radost. :)
09.10.2008 16:31:00 | Dota Slunská