Zlom
Zlom
ená noha
tichého tuláka z hmyzí říše
uvízla v paměti,
když ležíce na břiše
hrála šachy se svědomím
zlom
ená noha
nedůležitého tvora,
co svědkem událostí nechtěných
toužebně se stával každý den
zlom
ená noha
válí se na madraci
postele provoněné pachem těl,
těsně po tom,
kdy lásku si ústy vpíšou do snů
zlom
ená noha
pavoučka, co oněměl
Přečteno 285x
Tipy 4
Poslední tipující: Holis, hanele m., ludmil
Komentáře (2)
Komentujících (2)