Ctěný pane, neříkám že nemáš pravdu... že nejsem nedospělý - jsem a nestydím se za to :) ale tady přece nejde o mě... :)
13.10.2008 15:17:00 | Bůchví...
já nevím...názor na situaci znáš a na básničku - no přece skvělá...
13.10.2008 12:34:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková
Přečetl jsem si v Tvém profilu, že se chceš dozvědět co nejvíce názorů na svá díla, tak tedy: Téma výborné, v 17ti jsem psal o něčem podobném, ale pak jsem zjistil, že jsem byl ještě více nedospělý než ona... no, to je ale teď jedno :) Jinak možná bych tak dobrému tématu vymyslel formu, jež by ještě více podtrhovala tu dětinskost. Ale ono se mi to asi snadno řekne a hůř se to provádí. Ale Tvé dílo hodnotím kladně.
12.10.2008 22:11:00 | Ctěný pán