jak už psala Nikita, splín má za čas každý. Vždyť Ty jsi vlastně dítě štěstěny: máš může, dítě .......Tak si naplno užívej štěstí a zažeň černé chmury a raduj se i z maličkostí.
13.10.2008 14:36:00 | JaniHani
Splín má mnoho lidí, zvláště Ti, kteří jsou něčím omezení, mají asik o trošičku víc tužeb a přání, většinou jenom taková obyčejná, co pro zdravého člověka je běžnou věcí...
13.10.2008 13:26:00 | NikitaNikaT.