Anotace: sice nejsem řidič, ale pokusila jsem se "zhmotnit" svůj pocit z tohoto zařízení:-)
Ta druhá sloka byla fakt, jak bych to řekla, taková hluboká, jakoby plná myšlenek.
22.07.2009 07:57:00 | Zelená okurka
taky nejsem řidič a ani po tom netoužím:) ovšem báseň převelice luxusní:)
06.12.2008 13:40:00 | Squat_the_world
Působivé dílko, dosti myšlenkové, ze života... dá se řéct. ST! hlavně za druhou sloku.
13.10.2008 16:30:00 | NikitaNikaT.