Karneval
Anotace: ne, s Karnevalem od třináctek to vážně nemá nic společnýho.. :-)
Sjedem dolů, ve výtazích
Do přízemí na karneval
Přes tvář masky, jinak nazí
Aby se lid nerozhněval
Budem bavit obecenstvo
Taky sebe, v rytmu diska
Spité mužstvo, vláčné ženstvo
Muže zdálky, ženy zblízka
Napijem se, pobavíme
Najdem zase nové známé
To snad ještě, kámo, smíme?
Ještě na to léta máme...
Jen dej pozor, nebo potkáš
Někoho, kdo zbankrotoval:
Ženy mívaj v těle šotka...
Abys potom nelitoval!
Přečteno 272x
Tipy 6
Poslední tipující: malá čarodejnice wiggová netopýrková, Efiee, dablik007
Komentáře (2)
Komentujících (2)