dotazník....
Anotace: jednoho uchazeče...
co si člověk nevymyslí
když mu do bot teče...
Jméno: J.Nemo
Bydliště: 20000 mil
pod mořem...
Narozen:
Neznámo kde,táta hodně pil...
Současné zaměstnání:
cokoli ze skla k mání...
Dřívější zaměstnání:Cestovatel..
Například?
Plujícím městem
Do středu země
Okolo měsíce
Pět neděl v baloně
také v zemi šelem a kožešin
na Tajuplném ostrově...
vlastně
už jako Patnáctiletý kapitánem
v Ocelovém městě
Oceánem na kře ledové
za Severem...
Pane to je spíš
Zmatek nad zmatek...
No vidíte
ještě mimo jiné
strávil jsem
Dva roky prázdnin
na hradě v horách Karpatek...
a co úspěchy?
to nevím.....
ale mám patent
na Vynález zkázy....
tak to je bomba!
prosím
posaďte se
asi vás to zabolí
ale:
,,ZAMÍTÁ SE,,
teď vstaňte
a vypadněte
Naskle v pekle...
Přečteno 265x
Tipy 29
Poslední tipující: NikitaNikaT., Squat_the_world, Holis, Manon.H, Churry, Kristine Clary-Aldringen, Noc17, střelkyně1, Psavec, Selča, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)