Dilema

Dilema

Anotace: Tak co, skalpel, nebo lopatu?

Hladová romance
Orleánské hranice
oděná v lehké halence
z hořících obětí
je mou jedinou dcerou.
Přes přechod přechází
Nový věk ruku v ruce
se zástupem manichejců,
v rukou pochodně a sázkové
lístky.
Až to divadlo skončí,
vypneme televizi
a mozkovou kůru
předhodíme vlkodlakům.

Králíček Azurit vyhlásil Vendetu
všem následovníkům zoroastrismu,
kteří používají brněnskou MHD.
Stalo se tak dnes mezi osmou a
devátou, přičemž mezitím
přišel na svět jediný klokan,
ovládající
esperanto.
Možná bychom měli
znovu začít budovat
kočičí chrámy a kamenné kruhy,
než to definitivně
posereme.

Z podhoubí městské okupace
se to vše jeví jak nádor
na mozku planety.
Takže...
Skalpel, prosím?
Nebo už začneme kopat
základy?
Autor Squat_the_world, 14.10.2008
Přečteno 311x
Tipy 16
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, 6thSun, fuu, Lota, Ammazonic, Triffid Kolbe, Jiparo, timotej
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"Králíček Azurit vyhlásil Vendetu
všem následovníkům zoroastrismu,
kteří používají brněnskou MHD."

:D

bezvadná věc!

22.11.2008 14:06:00 | drsnosrstej kokršpaněl

..:-D ja se musim smat... dneska jsou asi naky skvrny na slunci ci co...

14.10.2008 18:51:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí