Anotace: sem by se teda hodilo něco jako "vzůůů", ale míň souhlásek
Sbírka: Rýmy z rýmy
vtipná:-) mě osobně se nejvíc líbila ta první část:-) fakt dobrá:-)
09.03.2009 17:10:00 | Lady Carmila
Hele dobrý :-) Na nic jsi tam snad nezapomněl...fakt dobrá práce ;-)
21.10.2008 21:29:00 | Chancer
Nevím jestli se smát nebo brečet, každopádně skvěle napsané dílko, které má náboj!
21.10.2008 08:36:00 | sluníčko sedmitečné
me se to libi, sem tam mi sice neco unikalo, ale zpracovano to mas fajne ...
15.10.2008 11:56:00 | saddova
Nechytil jsem přesně poitnu, možná kdybys to víc 'zobecnil', tak by se v tom našlo víc lidí...ale Tobě evidentně nejde o 'tipy', což je mně na druhou stranu strašně sympatický.
15.10.2008 10:11:00 | 6thSun