Dnes už je známá skutečnost, že když zvážíš tělo před smrtí a po ní, je rozdíl cca 60g. A včil mudruj ;-)))
17.10.2008 07:29:00 | Levandule
člověk se mnohdy celý život dere za pravdou, aby v momentě, kdy se jí konečně dobere, zjistil, že by ji vlastně raději nechtěl znát:) jinak báseň pěkná, elegantní řekl bych:))
16.10.2008 23:05:00 | Squat_the_world
Bohužel na tohle je tu každý sám za sebe. Já pevně věřím, že něco je. Existuje totiž jistý fyzikální zákon o zachování energie. Nic nevzniká z ničeho a neobrací se v nic. (Nebo tak nějak... :-D)
Každopádně: Vesmír je veliký, takže není pochyby o tom, že v něm nejsme jediní. A může-li myšlenka a víra pohnout horou, můžeme se narodit v jiném světě...
16.10.2008 03:30:00 | Anita Buchtová
jejdanánku ,pomalu na mne,já zatím vím,že nevím nic ,jdu číst po třetí :-))) parádně napsané !!!
15.10.2008 13:26:00 | Belmon