Zo života do života s dobrovoľným zabudnutím toho čo bolo.Ale až sa začneš rozpomínať...spomeň si na mňa(myslím na to čo ti píšem),ja už by som dala dohromady celú knižnicu.
16.10.2008 20:49:00 | krevetka
život je velké divadlo a probouzet se do něj je někdy nadmíru zajímavé:-)
15.10.2008 08:48:00 | Mbonita