Bolavé dílko, smutné... tedy pro mne. Ale někdy si řékám, jestlik opravdu je to tím, že zlobíme, když víme, že nezlobíme... bo spíš jen hledáme důvod, proč to nende...
17.10.2008 08:19:00 | NikitaNikaT.
promiň - ale báseň mi evokuje otázky:
Co pak si vážně myslíš, že když nebudeš zlobit, tak bude všechno OK?
Co pak si o sobě myslíš, že si doteď zlobila?
16.10.2008 18:44:00 | Romana Šamanka Ladyloba