Anotace: ***
Průlet životem, bleskový, všední, ale pro každého z nás jedinečný a proto krásný .. ST
26.08.2011 08:55:00 | Koza
prostě ze života,začátek a konec básně se mi líbí moc,o miminech .-)
18.06.2010 08:19:00 | Vanilková Ninja
Občas kostrbaté rýmy, ale líbí se mi ten nápad... :) Čekání na potomka je krásná věc. Tip!
20.01.2009 11:28:00 | Mademoiselle Drea
Mno krásná básenka, zláště konec, co jenom tak řéct! Usmívám se, u srdce mne hřeje!
17.10.2008 14:16:00 | NikitaNikaT.
Sluníčko, čím jsou ti moji kluci starší, tím víc vzpomínám a hladím ty maličké dětské košilky a neuvěřitelně malé botičky...Užívám si naplno jejich přítomnost a jsem za ni hodně vděčná. Děkuju za tuhle báseň.
16.10.2008 12:56:00 | Iva Borecká