Anotace: Měl bych si pořídit pár semaforů do šedé kůry mozkové...pak bych se takovýmhle událostem vyhnul:)
chtěl jsem sem nějaký verše vypíchnout, ale nemůžu se rozhodnout co je nejlepší... nejlepší je totiž všechno... uf, uf
23.12.2008 15:05:00 | drsnosrstej kokršpaněl
Je to moc pěkné. Líbí se mi tvůj styl. Nemám ráda básně, co jsou zarovnané a stejně dlouhé a nekostrabaté, tohle je mnohem lepší. A s Křemíkovým nebem jsi to u mě vyhrál :-)
21.10.2008 10:20:00 | Karmínka
ST! Doufám, že máš na to plýtvání dost velkou zásobu... Ještě dlouho bych si chtěla číst takové věci.
17.10.2008 08:38:00 | Triffid Kolbe