Nelituji
nelituji žádné vteřiny co jsem dal
klidně bych i každou další věnoval
nelituji ničeho byť na jediný moment
klidně usmířil bych ďábla s bohem
žádná vteřina totiž vrátit se nedá
darované v podobě štěstí k srdci si sedá
momenty změní se v prchavý mžik
co nestačí aby ďábel k bohu vzlít
k čemu lítost bez upřímnosti
k čemu dar jenž věnován bez radosti
k čemu chvilka již chce člověk zpátky
k čemu každá vteřina nesmyslné války
a tak se ptám dál a dál
ptám se co bych ještě věnoval
aby ten upřímný cit
mohl nad zlem zvítězit
pomůže mi někdo?
Přečteno 266x
Tipy 5
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Lorraine, Jin
Komentáře (1)
Komentujících (1)