No vidím, že píšeš podobně:) podzimní depky?
Ale jinak jsi se hodně zlepšil, když si vzpomenu na tvé první básně...tohle je prostě paráda...
20.11.2008 09:44:00 | Sunny
vše jasné, sprchový gel na konci půvabně zapadá. vydařené, výborné, chválím! - menší PARDON, toť profesní error...
jdu se začíst do dalších, nově vepsaných.
25.10.2008 00:13:00 | žároffka
no jo, to jsou ty věčné kruhy:(...a sprchový gel? proboha na co?? :-DD jinak dobrý, líbí
19.10.2008 12:57:00 | Squat_the_world