Páteční noc
Přišlápnuta pracovní botou,
koncem týdne hrabu se ven.
Slyším ten okamžik,
kdy pátek na mne zvolá.
Pojď mezi nás,
čeká tě veselá chasa,
dáme si panáka,
to bude krása.
Chmelové šištičky
příjemně voní,
dvanáctka točená,
špatný svět
v dobrý mění.
Miluji páteční noc.
Je plna života,
má kouzelnou moc.
Přečteno 280x
Tipy 5
Poslední tipující: NikitaNikaT., čertíček, Bíša, fuu
Komentáře (2)
Komentujících (2)