Lidi jsou jak klávesnice
Anotace: ťuk ťuk ťuk ťuk ťuk ťuk ťuk ťuk ťuk ťuk ťuk ťuk ťuk, ťuká naše klávesnicové srdce!
- lidi jsou jak klávesnice -
každej mluví v něčem jiným
každej mluví o něčem jiným
jeden se orientuje jenom v levé části
kláves
a jejich řeči vypadají asi takhle
"156733568784356898754358
1534634354354343
122545434533232323
441254112687556321565
44455
5465565
55758764798635
589958565
888"
JINEJ MÁ VĚČNĚ STISKNUTEJ CAPSLOCK
TO ZNAMENÁ ŽE
MUSÍ UKAZOVAT JAK NEUVĚŘITELNĚ DOMINANTNÍ JE
d a lš í si ob lí b i li me z er ní k
a p o u ží v á j í h o
do st č ast ě ji ne ž p ou h á pí s me n ka
spousta z nás nestiskne nic jinýho než
?????????????????????????????
a od jinech se dočkají takové odpovědi
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a nebo naopak:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
????????????????????????????
jiní: zas: pořád: něco: vysvětlují:
to: znamená:
že:
vkládají:
dvojtečku:
za:
každý:
slovo:
(další) (skupina) (lidí)
(všechno) (uzavírá) (do)
(pomyslnejch) (závorek)
(vypadá) (to) (jakoby)
(se) (báli) (vyjádřit)
(svůj) (vlastní názor)(názor)
mladaa generace
-
asi tak mezi
trzinaacti
azz
sedmnaacti
lety
- se raada wracii
hluboko
przed
Komenskeeho
a pouzziiwaa
slowa
s
przislovecznyymi sprzezzkami
pak tu máme
právníky
§§§§§§§§§§§§
bankéře
$$$$$$$$$$
hvězdáře
*************
a trampy
^^^^^^^^^^
někomu je horko +°C
jinej zase mrzne -°C
někdo si pochutnává na rybích @@@@@@@@
další sféra bytostí
jsou nehorázní
a co?
no přece
kumpáni©
někdo je na sebe hrdej tak,
že za každou ptákovinu,
kterou pronese
nezapomene umístit ®
u dalších
(hlavně u dlaždičů)
je lepší
že se dají použít ¶ - netisknutelný znaky
a nemám pravdu?
-lidi jsou opravdu jak klávesnice-
každýmu byla do vínku
přidělena nějaká klávesa
někdo jich má víc
jinej mín
někdo by je chtěl umět používat
a jinej o nich ani nemá zdání
na závěr připojuju link, na kterém se dozvíte:
http://borec.bude/vzdycky?ten=kdobude54855/umet/
psat-vsemadeseti.cz
Přečteno 456x
Tipy 33
Poslední tipující: DIDADA, boruvka175, padající do neznáma, Vlk v rouše, prostě Zuzana, zzlatý, Jiparo, kulí očko, Favi, Aka Kiss, ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)