Anděl smrti
Anotace: Inspirace v Children of bodom
Anděl smrti
V černém hávu snáší se k nám
Aby dotek anděla smrti ukázal vám
Jeho jméno bolest,
Kterou křičíme dál,
Jeho ratolest
Kterou zabijeme každý sám
Dotek andělské armády smrti
Zbrojí proti nám své vojáky
K počestnosti
K údělu nenávidět (ne)přítele
Nenávidím tebe
Nenávidím svět
Protože vidím v tobě sebe
Proto zabila bych svět
V tvých očích vidím odlesk pohrdání
Nade mnou
Plamínky ohně v nich plápolají
Nad tebou
Směrem ke smrti
K záhubě
Směrem ke konci
K odplatě!
Přečteno 311x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, NikitaNikaT., Káňátko, kryndy
Komentáře (2)
Komentujících (2)