Ale Zlatí, já psát umim už od první třídy :-P
No ale zrovna ty víš, jakym stylem já píšu, tak nevim, jak můžeš vypustit něco takovýho, jako že se naučim psát.
01.11.2008 11:26:00 | Stranger
No ne, tak ty se snad i naučíš psát...? Mrkev v zimě, sáňky v létě... Myslím, že je to jedna z tvých nejlepších věcí. Zvlášť, když připočteme tvůj vztah k hluboké vodě :-)
01.11.2008 09:42:00 | Alea - kometa kdovíco přinese
Ale zrovna tak by ty sloky mohly být naopak. Ani to špatný netrvá věčně, voda zase opadne a řeka už všude nebude... Na týhle básničce je docela vidět, že jsi starší, než když jsi psal ty předchozí, ale není to na škodu, naopak. Je nejspíš i o něco filosofičtěší a dá se vstáhnout vlastně na ledacos. A hlavně je podstatně uvolněnější než většina, teda s pár výjimkama, kdy tě nejspíš políbila nějaká můza. ;-)Má to dost jednoduchou formu, ale zase je z toho krásně jasný, co chtěl básník říci. ;-)
23.10.2008 17:49:00 | Muriel