Anotace: Někdy je mi jich líto, protože jsem sama málem už měla spát venku. Nikdy na ten pocit nezapomenu. Někdy mě tak strašně štvou... Nikdy nechci skončit na ulici.
Wow, tak to jsem nečekala, u tady toho určitě ne. xD
Děkuji :)
23.10.2008 18:52:00 | Pokusný králík s melounovou náplní
teď jsem si úplně vzpomněl na jisté životní období, když jsem se probouzel na zemi před hospodou a kolem mne chodily děti s taškama do školy:-DD a já šel zopakovat včerejší den...moc pěkné, líbí.
22.10.2008 20:50:00 | Squat_the_world