uřvaná
Anotace: tak nějak ze vzkazů ...
Sbírka:
Zář bláznů
asi to poznáš,
když se chce člověku
vykřičet do celého světa ...
že je samou radostí pryč,
že někdo k němu
našel klíč,
a chce naplno v tom být,
dřív než se ten pocit zklidní
a přijde zase kopec těch
zdánlivě všedních dní :)
že již se těm pocitům nebrání
a že jsou teď a tady,
již oba dobře ví
vorvani z řetězů
urvání :)
Přečteno 663x
Tipy 42
Poslední tipující: PIPSQUEAK, anima alba, čertíček, cevert, Holis, teranosaur, Simísek, Iva Borecká, NikitaNikaT., 6thSun, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)