jednoho rána...
za uchem předtuchu
rukou plácl jsem do vzduchu
až lehla tráva...
dneska to půjde...
země se vzdálila
já zmizel v šangri-la...
tam kde se rozléhá
neprobádaná končina
tam kde čeká jedna holčina...
v nestřeženém okamžiku
nádechu blesku do křiku
pohladil jsem Ji
polibkem
Ona se usmála
Touha divoká tajemná
vzala mě za ruku
otevřela branku
já prošel
a stal se zahradníkem...
Přečteno 295x
Tipy 37
Poslední tipující: Nahá, NikitaNikaT., SZN, Manon.H, Holis, Noc17, spare, 6thSun, igniss, WAYWARD, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)