Anotace: Opozice se rozhodla na dnešek, středu 22. října 2008, vyvolat hlasování o (ne)důvěře vládě Mirka Topolánka a potřebuje na svoji stranu získat nejméně pět koaličních „rebelů“... Nuž, večer ukáže, jak jsem se se svojí tipovací veršovánkou trefil.
Tak jsi vyhrál s odhadem :-) ...škoda že nepožádal o důvěru Topolánek, taky by nedal dohromady 101 hlasů a byl by v pytli...
24.10.2008 12:00:00 | Aťan