Otázky
Anotace: ach ty věčné dotazy dětí
Proč má pět prstů ruka?
a proč jsou dvě oči?
proč čáp není tukan?
proč šnek nevyskočí?
proč se voda vylije?
a proč papír shoří?
na co má vlak koleje?
proč mráz náledí tvoří?
proč s bambulí mám kulicha?
jaká je barva vody?
a proč právě z břicha
miminko se zrodí?
Proč musím chodit po nohou?
a proč had se plazí?
proč ryby chodit nemohou?
proč rodíme se nazí?
proč citrón je kyselý?
proč z ohně stoupá dým?
proč děti nejsou dospělí?
proč tak málo vím?
Přečteno 353x
Tipy 18
Poslední tipující: Acheiron, Iva Borecká, Špáďa, Štěpina G, Psavec, HarryHH, Aťan, Bíša, WhiteSkull, sondulacek, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)