Mráz
Schováváš věci do šuplíků.
Tak jako vzpomínky,
jen dusíš je v sobě.
Myslíš, že mimo zrak
něco se změní?
Prý jsem jen dětina,
možná,
snad to tak vnímáš.
Tak proč sám sebe
teď před zrcadlem skrýváš?
Bojíš se?
Podívej,
ten obraz je tvůj!
Vidíš v něm člověka,
co v ústech, ve dlaních
už příliš dlouho žmoulá jen "hnůj".
Teď přišel čas,
tak už se přiznej!
Svůj bláhový omyl...
Čeho se bojíš,
nastane mráz
časem už jako bys nebyl.
Přečteno 376x
Tipy 3
Poslední tipující: Michael František, sondulacek, WhiteSkull
Komentáře (0)