Tato báseň je zřetelně lepší, na rytmice jednotlivých veršů (řádků) by ovšem chtělo ještě zapracovat. Věřím, že tím se zlepší i rýmování. Doporučil bych přečíst si nějakýho Nezvala, nebo Sonety od Shakespeara, nebo co já vím, aby člověk získal přestavu o tom jak pracovat se slovem za účelem dosažení rytmu básně.
23.11.2005 17:15:00 | MATT